Субота, 20.04.2024, 09:34 | Вітаю Вас Гість

Сайт вболівальників ФК "Полтава"

Головна » 2011 » Лютий » 26 » Молодіжний склад "Дніпра" вириває пермогу
17:27
Молодіжний склад "Дніпра" вириває пермогу
   Останній контрольний матч другого збору між "молодіжкою" дніпропетровського "Дніпра" і "Полтавою" закінчився мінімальною перемогою господарів з рахунком 1:0. Хоча молодіжним склад господарів можна назвати лише на третину. Так, в у грі взяли участь Бєлік, Калініченко, Бартулович (якого, до слова, впізнали не відразу, тому що він виступав у футболці Шахова). Але це було на руку нашим футболістам, адже цікаво зіграти проти сильного суперника. 
   Вже на першій хвилині полтавці мали відкривати рахунок. Підкарауливши помилку захисника, наш нападаючий пробив у штангу, від якої м'яч влучив у спину воротаря і котився у сітку, але кіпер "Дніпра" встиг його наздогнати і зафіксувати. Через 10 хвилин на міцність штангу полтавських воріт перевірив уже Бєлік. Команди грали на зустрічних курсах. Міг відзначитися Калініченко, але його удар намертво взяв воротар. А Бартулович елементарно не потрапив по м'ячу з меж воротарського. А наприкінці тайму після розіграшу кутового воротар "Дніпра" вигрібав м'яч з самісінької лінії або навіть з-за неї, але повторний удар полтавського гравця прийшовся вище воріт.
   У другому таймі гостріше моменти створювали вже господарі. Удар Бєліка з-під поперечини витягнув воротар. Він же врятував свою команду після розіграної триходівки і виходив один на один. Але й він виявився безсилим, пропустивши з пенальті. З обгрунтованістю його призначення наші футболісти не погоджувалися, адже наш воротар на м'ячі виявився першим і лише потім був контакт з дніпропетровцем. Однак, коли через 5 хвилин два захисники господарів у своїй штрафній взяли в "коробочку" нашого нападаючого, попутно заплели йому ноги, то суддя показав долонею, мовляв порушення не було, піднімайтеся. Останні хвилини пройшли в атаках наших футболістів, але не вистачило точності в їх заверешені.
   Ось як прокоментував гру на Офіційний сайт "Дніпра" головний тренер молодіжного складу Дмитро Михайленко:
   "Враховуючи наші кадрові проблеми, репетиція, можна сказати, вдалася. Збір підійшов до кінця, і нам вдалося зіграти без травм. Є задоволення і від змісту гри. Сьогодні , напевно, був найсильніший суперник, проти якого ми грали. Але нам вдалося і зіграти «на нуль», і створити достатню кількість моментів. Так що спаринг вдався ... "
Прес-служба ФК "Полтава" 
Категорія: Матчі | Переглядів: 746 | Додав: БОДЯНИЧ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Категорії розділу
Анонси [18]
Афіша [14]
Матчі [48]
Інтерв'ю [4]
Суддівські призначення [12]
Різне [93]
Відео [8]
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Наше опитування
ХТО З ГРАВЦІВ ,ЯКІ ПРИЙШЛИ В ЛІТНЄ МІЖСЕЗОННЯ НАЙБІЛЬШЕ ПІДСИЛИЛИ КОМАНДУ?
Всього відповідей: 41
Наступний матч
Наступний матч "Іллічівець-2" (Маріуполь) - ФК "Полтава" 14 травня Маріуполь
Реклама
"ШАХТАР-3" (Донецьк) - ФК "ПОЛТАВА" 16 КВІТНЯ
Наша кнопка: