Четвер, 25.04.2024, 06:47 | Вітаю Вас Гість

Сайт вболівальників ФК "Полтава"

Головна » 2011 » Березень » 28 » Реванш "пивоварів"
20:34
Реванш "пивоварів"
   Спаринг між молодіжним складом "Оболоні" і "Полтавою" завершився перемогою господарів з рахунком 2:1. Гра відбулася на тренувальному полі бази "Оболоні" в Бучі. Подивитися гру земляків приїхали Сергій Коновалов, Денис Онищенко. А керував діями "молодіжки" екс-гравець "Ворскли" Віталій Кобзар.
   Непрості метеоумови у ході гри: сніг, сонце, знову сніг - наклали свій відбиток на її якість. А обидві команди витягли з матчу користь. Кожен свою. Так, присутній на грі тренер Сергій Морозов, експерт ТК "Футбол", погодився з присутніми, що для молодих хлопців "Оболоні" корисно зіграти матч не з однолітками, а проти досвідчених футболістів. У свою чергу "Полтава" зіткнулася зі звичною для себе ситуацією в першості, коли потрібно грати першим номером і долати насичену оборону. І як перебудовуватися по ходу гри, пропускаючи гол. Що вийшло, а що ні, судити тренерам. Їм ж робити висновки.
   "Полтава" захопила ініціативу і в середині першого тайму наші футболісти створили кілька моментів, щоб відкрити рахунок. Найбільш гострий з них - удар головою Скорохода, після чого м'яч потрапив у штангу. Щоправда, перший небезпечний момент створили гості, але наш воротар зіграв на випередження і не дозволив відзначитися нападнику "Оболоні". Володіючи ігровою і територіальною перевагою, на 28 хвилині полтавці пропустили нелогічний, але почасти закономірний гол: не реалізовуєш свої моменти, будь готовий до того, що суперник свій мізерний шанс використовує. Здавалося, що кияни розіграли стандарт невдало і небезпека минула, але гравець "Оболоні" дограв епізод до кінця, наздогнав м'яч і прострілив у штрафну. А там без нагляду виявився форвард "Оболоні", який з декількох метрів переправив м'яч у сітку.
   Незважаючи на товариський статус поєдинку, полтавчани завелися, не бажаючи поступатися. Але ледве почався другий тайм, як безглузда низка помилок призвела до того, що нападник "Оболоні" вийшов один на один з воротарем і подвоїв рахунок. Наші футболісти з подвоєною енергією кинулися в атаку, а господарі шукали можливість провести контрвипад. Двічі з їхнього боку було небезпечно, але в першому випадку виручив воротар, а в іншому захисник встиг наздогнати форварда і заблокувати удар.
   Активність полтавчан в атаці призвела до того, що гравець "Оболоні" зіграв рукою в своєму штрафному майданчику і Бессалов реалізував пенальті. До кінця матчу наші футболсіти створили ще кілька хороших ситуацій, але підвела точність та й воротар "пивоварів" не помилявся. 
Прес-служба ФК "Полтава"
Категорія: Матчі | Переглядів: 1670 | Додав: БОДЯНИЧ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Aydan  
0
I rellay needed to find this info, thank God!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Категорії розділу
Анонси [18]
Афіша [14]
Матчі [48]
Інтерв'ю [4]
Суддівські призначення [12]
Різне [93]
Відео [8]
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
ОЦІНІТЬ ВИСТУПИ ФК"ПОЛТАВА" В ПЕРШОМУ КОЛІ
Всього відповідей: 50
Наступний матч
Наступний матч "Іллічівець-2" (Маріуполь) - ФК "Полтава" 14 травня Маріуполь
Реклама
"ШАХТАР-3" (Донецьк) - ФК "ПОЛТАВА" 16 КВІТНЯ
Наша кнопка: