Четвер, 28.03.2024, 15:51 | Вітаю Вас Гість

Сайт вболівальників ФК "Полтава"

Головна » 2010 » Березень » 24 » Сайту для продовження існування потрібні модератори
12:44
Сайту для продовження існування потрібні модератори
Добрий день, шановні відвідувачі сайту! Усе в цьому житті має властивість рано чи пізно закінчуватися. Цей сайт  було створено  з щирими намірами, щоб  заповнити інформаційний  вакуум щодо футбольної команди  ФК "Полтава" в  у мовах відсутності  офіційного сайту.  Спочатку все, наче, йшло нормально. На сайт почали заходити  відвідувачі, деякі з них ставали постійними. Але через деякий  час  автору довелося зіткнутися  з  чорними технологіями, яких достатньо зараз в інтернеті, коли  увесь контент, який дбайливо збирався і на який  було витрачено купу часу,  було просто вкрадено шахраями, які зараз на  ньому роблять гроші. Складно передати ті відчуття, коли бачиш, що на твоїй безкорисні праці хтось таким підлим способом заробляє. Через це на деякий час я прийняв рішення припинити оновлення  сайту. Але потім зрозумів, що вболівальники  не винні і мають право на отримання  хоч якоїсь інформації. Ішов час і ситуація поступово змінювалася. Сайт продовжував забирати немало вільного часу, при цьому  ніякої компенсації автор не отримував. Навіть моральної - жоден з відвідувачів не висловив навіть подяки на гостьовій книзі за ведення сайту. Що наштовхує  на думку про  потрібність цього ресурсу хоч комусь. Є - наче, добре,  зникне  - ніхто дуже і не засмутиться. Зараз я бачу ситуацію якось так.
На даний момент у автора сайту немає ані моральних, ані фізичних сил на продовження роботи з проєктом. Як було вже сказано вище, затрачений час не окупається абсолютно ніяк, крім, можливо, якихось копійок. І то це стало можливо відносно недавно.
Тому я прийммаю рішення припинити роботу з сайтом. Якщо хтось має натхнення і бажання спробувати себе в ролі модератора, чи то автора - ласкаво прошу. Мені буде приємно, якщо проєкт продовжить функціонувати і без моєї участі. З усіх питань щодо допомоги сайту можна звертатися до нового власника сайту - наприклад на "мило" Alexf@meta.ua.
Дякую всім, хто був напротязі цих шести місяців зі мною.
З повагою, Олександр. 
Категорія: Різне | Переглядів: 843 | Додав: sasa_19 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 fcpoltava  
0
А почему был...он и сейчяс существует biggrin

1 jalo2007  
0
на жаль был хороший сайт

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Категорії розділу
Анонси [18]
Афіша [14]
Матчі [48]
Інтерв'ю [4]
Суддівські призначення [12]
Різне [93]
Відео [8]
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
ХТО З ГРАВЦІВ ,ЯКІ ПРИЙШЛИ В ЛІТНЄ МІЖСЕЗОННЯ НАЙБІЛЬШЕ ПІДСИЛИЛИ КОМАНДУ?
Всього відповідей: 41
Наступний матч
Наступний матч "Іллічівець-2" (Маріуполь) - ФК "Полтава" 14 травня Маріуполь
Реклама
"ШАХТАР-3" (Донецьк) - ФК "ПОЛТАВА" 16 КВІТНЯ
Наша кнопка: