Субота, 20.04.2024, 08:04 | Вітаю Вас Гість

Сайт вболівальників ФК "Полтава"

Каталог статей

Головна » Статті » Тур за туром » 2009/10

2-й тур: ФК "Суми"-ФК "Полтава" 0:1 (0:1)

ФК "Суми"-ФК "Полтава" 0:1 (0:1)

01.08.2009. Суми. Стадіон "Ювілейний". Початок о 18-й годині. 1500 глядачів.

Арбітр: Петраков Євген (Київ).
Асистенти арбітра: Чос Максим (Київ) / Яковлєв Євген (Київ).
4-й арбітр: Крупський Максим (Суми).
Інспектор: Авдєєнко Юрій (Луганськ).

ФК "Суми": Страшненко, Мальцев, Бусаргін, Тиєчко (Ратушняк, 74), Литвиненко-к, Бермудес, Пукась, Сичов, Гуторов, Фатій, Шевченко.

ФК "Полтава": Зарубін-к, Бичков, Плехтяк, Козленко, Рудченко (Радевич, 57), Вітошинський (Марченко, 46), Данаєв, Ніканович, Батусов, Драбенюк (Акопян, 46), Зеленевич (Козаченко, 74).

Гол: Зеленевич (19).

Попередження: Драбенюк (24), Бусаргін (41), Мальцев (54).

Вилучення: Мальцев (90).

У черговому матчі чемпіонату Украјни серед команд другої «Б» ліги ФК «Суми» приймав сусідів з Полтави. Саме цей матч мав стати своєрідним лакмусовим папірцем для визначення справжнього рівня гри нашого футбольного клубу. Бо «муніципали» з Полтави майже весь попередній сезон претендували на підвищення у класі. Навіть на початку цього сезону грали перехідний матч за місце у першій лізі з білоцерківським «Арсеналом». Тож можна зробити висновок, що суперник у біло-синіх був «ще той». 

Матч розпочався у невисокому темпі, команди наче «знайомилися» одна з одною. Перший більш-менш небезпечний момент виник у воріт гостей лише на 10 хвилині. А ось «Полтава» на шістнадцятій хвилині провела зразкову атаку. Після провалу сумчан у центрі поля півзахисники полтавського клубу передачею «знайшли» молодого форварда Максима Зеленевича. Той «по-дорослому» розібрався у цій ситуації і поклав м’яч точнісінько у кут воріт Страшненка.

У цьому епізоді, на мою думку, позиційно помилися центрбеки сумчан – Шевченко та Мальцев. Їх намагався підстрахувати новачок команди Роман Фатій, але, на жаль, попередити взяття воріт йому не вдалося.

Пропустивши гол, сумчани пішли вперед великими силами. Потрібно було тактично перебудовуватись. Епізодами нашим гравцям вдавалася комбінаційна гра. Особливо активно у ці хвилини діяв вінгер нашої команди Дмитро Бусаргін. Завдячуючи своїй «активності» він і отримав попередження на 41 хвилині матчу.

Другий тайм гравці ФК «Суми» розпочали у шаленому темпі. Відчув свій удар і «майстер стандартів» Дмитро Бермудес, який регулярно обстрілював ворота гостей. Особливо небезпечним був його удар на 70 хвилині матчу, коли лише поперечина врятувала «Полтаву».

Далі гра проходила у середньому темпі, команди обмінювалися атаками, але надійно відіграли захисні лінії обох колективів. Вже коли суддя поглядав на годинник, готуючись дати фінальний свисток, сталася неабияка прикрість – був вилучений основний центральний захисник ФК «Суми» Артем Мальцев. Особливо небезпечне це вилучення, якщо дивитися на нього крізь призму кубкового матчу сумчан з «Нафтовиком», де Артем не зможе допомогти своїй команді. Тож, 0:1 – прикра поразка сумчан.

http://fc.sumy.ua

Категорія: 2009/10 | Додав: sasa_19 (06.09.2009)
Переглядів: 604 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Категорії розділу
2009/10 [9]
2008/09 [0]
2007/08 [13]
Пошук
Наше опитування
ХТО З ГРАВЦІВ ,ЯКІ ПРИЙШЛИ В ЛІТНЄ МІЖСЕЗОННЯ НАЙБІЛЬШЕ ПІДСИЛИЛИ КОМАНДУ?
Всього відповідей: 41
Наступний матч
Наступний матч "Іллічівець-2" (Маріуполь) - ФК "Полтава" 14 травня Маріуполь
Реклама
"ШАХТАР-3" (Донецьк) - ФК "ПОЛТАВА" 16 КВІТНЯ
Наша кнопка: