Вівторок, 19.03.2024, 13:55 | Вітаю Вас Гість

Сайт вболівальників ФК "Полтава"

Головна » Інтерв'ю
Сьогодні, 15 лютого полтавчани зібрались після декількох вихідних днів на другий збір. Підсумки першого збору нам прокоментував головний тренер клубу Анатолій Безсмертний:
 — Перший збір я б назвав втягуючим і селекційним. Ми продивились групу футболістів. З тими, хто зумів на нас справити враження ми будемо працювати на другому зборі. Акцент зробим на вправи, які підвищують витривалість. І не зупиняється селекціонна робота. Знову продивимся в ділі ряд гравців. Другий збі продовжиться 10 днів і вже по його підсумках, думаю, ми визначимся з тими футболістами, з якими продовжимо виступи в чемпіонаті. Розумію вболівальників, які хочуть знати прізвища, хто прийшов, хто пішов, але поки ми для себе не відібрали 23-24 гравця, то нікого поіменно називати не хотілося б.
  — Що заплановано після другого збору?
  —До кінця місяця ми готуємося в Полтаві, пот ... Читати далі »
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 689 | Додав: БОДЯНИЧ | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)

Минулий тиждень видався для президента Професіональної футбольної ліги доволі насиченим. Мілетій Бальчос відвідав футбольні клуби «Полтава» та «Зірка» (Кіровоград), а також зустрівся з їх президентами Сергієм Соболєвим та Миколою Онулом.

Окрім цього Мілетій Володимирович поспілкувався з мером Полтави Олександром Мамаєм, губернатором полтавської області Олександром Удовіченком та губернатором кіровоградської області Сергієм Ларіним. Головними темами розмов стали розвиток дитячо-юнацького футболу та співпраця з професіональними футбольними клубами регіону. В більшій мірі це стосувалося ФК «Полтава», який наразі тільки розвивається. В цьому питанні певних результатів вдалося досягти під час діалогу з ... Читати далі »
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 945 | Додав: БОДЯНИЧ | Дата: 10.02.2011 | Коментарі (0)

На початку старту першості другої ліги ФК «Полтава» уклав контракт із досить цікавим гравцем. Ще декілька років тому Армена Акопяна вважали одним із найталановитіших гравців у країні. Судіть самі — 228 зіграних матчів у вищій лізі, постійне залучення до лав юнацької та молодіжної збірних. Потім — перехід до Донецька, перспектива грати у євротурнірах, а там — і можливе запрошення до національної команди. Гравців такого амплуа, як плеймейкер, або диспетчер у нашій першості завжди було обмаль. Але після переходу кар’єра спортсмена повернулася в інший бік, до того ж Акопян отримав важку травму і за останні два роки випав з поля зору, тому я не міг не скористатися нагодою та поспілкувався з футболістом.
— Армене, для запорізьких уболівальників ти — постать знаменита, а полтавцям менш відомі етапи твоєї кар’єри, тому давай почнемо з розповіді про тебе.
— Я ви ... Читати далі »
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1657 | Додав: sasa_19 | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

 ФК "Полтава" - один из самых молодых клубов в украинском первенстве. Команде еще не успела обзавестись своей историей, только развивает необходимую инфраструктуру. В прошлом сезоне, правда, едва не повысилась в классе, уступив это право в последних турах, а затем в переходной игре. Состав команды частенько претерпевает изменения, меняясь больше, чем на половину раз в полгода. Но есть в команде игрок, стабильно выступающий в команде второй сезон. Его роль в команде велика, он является лидером и не зря ему доверили капитанскую повязку. Речь о Руслане Зарубине.

- Расскажи о себе, как стал футболистом?

- Родился в Харькове. В семье у нас спортсменов не было. Папа - юрист, а мама работает в сфере торговли. Как и все дети нашего двора, я целыми днями был на улице, гоняя мяч. У нас во дворе была заасфальтированная площадка с ограждением, где мы и проводили все время. Тогда еще не был ... Читати далі »

Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1444 | Додав: fcpoltava | Дата: 22.09.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Категорії розділу
Анонси [18]
Афіша [14]
Матчі [48]
Інтерв'ю [4]
Суддівські призначення [12]
Різне [93]
Відео [8]
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
ХТО З ГРАВЦІВ ,ЯКІ ПРИЙШЛИ В ЛІТНЄ МІЖСЕЗОННЯ НАЙБІЛЬШЕ ПІДСИЛИЛИ КОМАНДУ?
Всього відповідей: 41
Наступний матч
Наступний матч "Іллічівець-2" (Маріуполь) - ФК "Полтава" 14 травня Маріуполь
Реклама
"ШАХТАР-3" (Донецьк) - ФК "ПОЛТАВА" 16 КВІТНЯ
Наша кнопка: