Четвер, 18.04.2024, 07:12 | Вітаю Вас Гість

Сайт вболівальників ФК "Полтава"

Головна » 2010 » Травень » 16 » Радченко б'є дуплетом
08:50
Радченко б'є дуплетом
Складається враження, що в другому колі для «Полтави» легких матчів не існує. Якого суперника не візьми: лідера, аутсайдера або середняка, кожна гра - «бойок». Матч проти «Гірника» не виняток. Хоча криворіжці і займають дев'ятий рядок у таблиці, однак в останніх матчах набрали хід.
Якщо в попередніх іграх полтавчани сильніше проводили другі тайми, то в цьому поєдинку вони в першій половині повністю переграли суперника. Мабуть, це був кращий перший тайм у виконанні «Полтави» у цьому колі. Наші футболісти серйозно налаштувалися на матч і відразу захопили ініціативу. Звичайно, допоміг швидкий гол. Радевич з лівого флангу віддав передачу на хід Радченко. Нападаючий один в один переграв свого опікуна і з другої спроби пробив Гуріна. Гол зняв деяке напруження, футболісти заграли розкутіше. Великий обсяг чорнової роботи виконував Козаченка, на флангах засмикав опонентів ривками Батусов і Артюх. Самовіддано в центрі поля діяв Григоренко. І на 30 хвилині полтавчани логічно подвоїли перевагу.
Знову гольова комбінація зародилася на лівому фланзі. Батусов викинув аут, Артюх спробував на швидкості проскочити в штрафну. Не вдалося і він, розвернувшись, навісив м'яч у штрафний майданчик. Захисники «Гірника», створюючи штучний офсайд, помилилися і Радченка кивком голови змінив політ м'яча, пославши його в сітку без шансів для Гуріна. Правильність забитого м'яча оспорювалася гостями, але післяматчевий перегляд відеозапису чітко підтвердив, що положення «поза грою» не було.
До кінця тайму криворіжці так і не змогли прийти в себе, практично не турбуючи Зарубіна. Багато технічного браку і поспішності було з їх боку. Хіба що відзначимо Максима Г., який не тільки зовні схожий на свого тезку Калініченко з «Дніпра», але і сам прагнув діяти нестандартно.
Що міг протиставити господарям «Гірник» після невдалого для себе першого тайму? Наставник гостей у перерві проводить відразу три заміни і на 53 хв. гості скорочують розрив в рахунку. Гол виник з нічого. Криворіжці подали кутовий. До цього всі подачі в основному вигравали Новицький та Ятленко, а тут м'яч, вдарившись у центрі воротарського, відскочив на дальню штангу, звідки по ньому точно пробив, який підключився в атаку Кучеренко.
Гол змінив розклад сил на полі. Натхнені гості помчали забивати ще і захист полтавчан змушена була відпрацьовувати по повній. Правда, після гола полтавці мали забивати третій і спокійно грати по рахунку. Батусов промчав по своєму лівому флангом, прострелив у штрафний майданчик. Радченко на ближній штанзі до м'яча не встигав, а на дальній виявився ніким не прикритий Артюх. Сергій все робив правильно, але ... потрапив у поперечину.
Час, що залишився матчу пройшло напружено. Явних моментів, щоб забити, гравці обох команд не створили. Зате в достатку було всяких стиків і боротьби. Через пошкодження поле залишив автор дубля Радченко, діставалося що вийшов на заміну Реуцький, який здорово вписався у гру. Дебютував за «Полтаву» ще один молодий форвард: Олександр Гриневич, який за відведені 10 хвилин запам'ятався швидкістю і прагненням зіграти на випередження.
Прес-служба ФК «Полтава»
fc-poltava.at.ua
Категорія: Матчі | Переглядів: 975 | Додав: fcpoltava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 fcpoltava  
0
хоршо всегда буду оставлять ссылки на сайт

5 Василий  
0
Я не ставлю целью кого-то критиковать. Просто пытаюсь указать тебе на допущенные ошибки, которые, вполне возможно, могут навредить сайту. До тех двух ресурсов, которые ты указал, мне нет абсолютно никакого дела. Посмотрел. На одном процент эксклюзивных авторских материалов процентов 90 (или даже выше), на втором чуть поменьше (где-то 70). Сколько собственного контента у тебя? Если не можешь написать сам статью (это не страшно, ведь не каждому это дано) и берешь чужую работу, то указать, откуда ты ее взял, считаю не только можно, а и нужно. А кивать на людей, которые сами пишут свои статьи... Если они не указали ссылку, то, возможно, у них есть на это какие-то причны (делают это с позволения пресс-службы, например). Надеюсь, что теперь разница понятна.
Дальше делай сам, как считаешь нужным. Ты не увидишь больше ни одного моего поста.

4 fcpoltava  
0
Если ты критикуеш меня...то кретикуй тогда и остальные сайты

3 Василий  
0
Каждый отвечает сам за себя. Если админы названных сайтов повесятся завтра, ты тоже сделаешь также?

2 fcpoltava  
0
1.перевёл потомучто сайт украинский.2.я что своровал статью????
Делай предьявы вот этому сайту http://www.poltava.pl.ua/news/sport/2823/#comments или вот этому http://www.fcvorskla.com.ua/index.php?newsid=2130,они ведь тоже неставят гипперссылки cry cry cry cry cry cry cry cry

1 Василий  
0
Зачем хоть на украинский переводить? Ворованные материалы от того, что их перевели на украинский язык, неворованными не становятся.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Категорії розділу
Анонси [18]
Афіша [14]
Матчі [48]
Інтерв'ю [4]
Суддівські призначення [12]
Різне [93]
Відео [8]
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
ХТО З ГРАВЦІВ ,ЯКІ ПРИЙШЛИ В ЛІТНЄ МІЖСЕЗОННЯ НАЙБІЛЬШЕ ПІДСИЛИЛИ КОМАНДУ?
Всього відповідей: 41
Наступний матч
Наступний матч "Іллічівець-2" (Маріуполь) - ФК "Полтава" 14 травня Маріуполь
Реклама
"ШАХТАР-3" (Донецьк) - ФК "ПОЛТАВА" 16 КВІТНЯ
Наша кнопка: